علائم و عوامل بروز مسمومیت غذایی

به گزارش وبلاگ زرسید، علائم مسمومیت غذایی معمولا متفاوت است و به منبع آلودگی بستگی دارد. همچنین مدت زمان تداوم علائم به منبع عفونت مرتبط است، هرچند ممکن است فرد برای مدت یک ساعت تا 28 روز به علائم مسمومیت غذایی دچار باشد.

علائم و عوامل بروز مسمومیت غذایی

افراد معمولا به هنگام مسمومیت غذایی با علائمی که در ادامه به آنها اشاره می گردد روبرو هستند:

- گرفتگی شکمی

- اسهال

- استفراغ

- از دست دادن اشتها

- تب خفیف

- احساس ضعف

- حالت تهوع

- سردرد

همچنین از جمله علائمی که ممکن است جان بیمار را تهدید کند و ضروری است فرد به سرعت به پزشک مراجعه کند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- اسهال برای مدت بیش از سه روز

- تب بالای 38 درجه

- مشکل در دیدن و صحبت کردن

- احساس خشکی شدید همچون خشکی دهان

- وجود خون در ادرار

بیشتر موارد مسمومیت غذایی از سه عامل باکتری، انگل و ویروس ناشی می گردد که باکتری ها شایع ترین آنها به حساب می آیند.

چگونه مواد غذایی به عامل آلودگی و مسمومیت تبدیل می شوند؟

پاتوژن ها یا همان عوامل بیماری زا در تمامی مواد غذایی وجود دارند. حرارت دیدنِ مواد غذایی به هنگام طبخ، باعث از بین رفتن عوامل بیماری زا می گردد. بنابراین مواد غذایی که به صورت خام مصرف می شوند اصلی ترین منبع مسمومیت غذایی بشمار می فرایند چرا که فرآیند طبخ را طی نمی نمایند.

به گزارش هلث لاین، در این بین گوشت، تخم مرغ و محصولات لبنی از معمول ترین مواد غذایی با قابلیت ایجاد مسمومیت هستند. همچنین احتمال آلودگی آب آشامیدنی به ارگانیسم های بیماری زا نیز وجود دارد.

منبع: همگردی

به "علائم و عوامل بروز مسمومیت غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علائم و عوامل بروز مسمومیت غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید