تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست با اسفناج!

به گزارش وبلاگ زرسید به نقل از اسلش گیر، این اولین بار است که برای تولید گوشت آزمایشگاهی از برگ های گیاه اسفناج استفاده می شود. این گیاه به علت قابلیت سریع رشد و خواص تغذیه ای ارزشمند مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست با اسفناج!

گوشت آزمایشگاهی با استفاده از سلول های بنیادی بدن حیوانات و نه از طریق پرورش و کشتار آنها تهیه می شوند. این روش تازه هم موجب کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از فعل و انفعالات شیمیایی بدن حیوانات می شود و هم مصرف آب و سبزیجات و اشغال فضا توسط گله های حیوانات را کاهش می دهد.

روش های فعلی تولید گوشت آزمایشگاهی پرهزینه هستند اما انتظار می رود استفاده از اسفناج در این فرایند موجب افزایش سرعت و کاهش هزینه این کار شود.

پیش از این از اسفناج با موفقیت برای تولید بافت های قلب انسان استفاده شده بود و در آزمایش جدید برگ های گیاه اسفناج طی مدت دو هفته برای تولید گوشت گاو مورد استفاده قرار گرفتند.

البته محققان می گویند تکمیل این روش جدید نیاز به بررسی ها و تحقیقات بیشتری دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست با اسفناج!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست با اسفناج!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید